popis

Kniha o úžasnej expedícii za hranice bežných dní. Zdravíme vás, vitajte ... a napíšte nám: dvorakova.dana@gmail.com

Saturday, January 07, 2012

Už máme feedbacky!

Čítačka už dávnejšie za nami a prvých štyridsať knižiek predaných. Tešíme sa z tohto nádherného úspechu. Ba čo viac! - dostali sme viaceré reporty, respektíve odkazy, ktoré nám poslali naši čitatelia. Veľmi pekne ďakujeme, a ako sme už sľúbili, že budeme pravidelne uverejňovať vaše komentáre, tak tu sú tri z nich.

Dúfame, že sa vám, tí ktorí ste ešte knižku nečítali, budú malé čitateľské reportky páčiť, a pomôžu vám sa rozhodnúť ;)

IVETKA:
Prvykrat som Danku schmatla za slovo na blogu.... druhykrat to bolo v cajovni na citacke, kde sme sa konecne spoznali osobne :-)
Danka nesklamala, bola presne taka ako v blogoch....privalova vlna a vrtula v jednom:-)
a presne tak aj Jozko, jednoducho stabilizator, osobnost, ktora svet ich dvoch zachrani aj ked je uz Danka davno vo vyvrtke :) tak ale aby ste to zle nepochopili, ked bolo na cestach zase zle s Jozkom, silu jeho ducha okamzite prevzala Danka:-)
Jednoducho dvaja skveli cloviecikovia, ktori sa uzasne doplnaju a vysielaju nekonecne pozitivnu energiu :-)
Tym, ktori neveria, no mozno maju aku taku doveru v instinkt zvierat... v cajovni sa potuloval naaaaadherny pitbull...., ked zacala citacka, havino presiel z prizemia na poschodie a rozlozil sa priamo pred Dankou... kto pozna Cesara Millana, vie o com hovorim, psy dobre vedia, co robia.... ich zivot to je reakcia na aktualnu energiu v ich blizkosti, havo proste srsal blazenostou...:-))
A tak to bolo cely vecer, uzasne pribehy, uzasne komenty, vela vela srandy a smiechu, o to to bolo zaujimavejsie, ked sme zabrdli mozno aj trosku na vaznejsiu strunu o vstupe Turecka do EU.....
Poznate to, mnoho z nas funguje sposobom, skoro rano do prace, neskoro vecer z prace, nemame cas na priatelov, rodinu.... a prave taketo stretnutia, ake bolo aj toto s Dankou a Jozkom vam povie STOP :), zobudte sa a stlacte opät volbu ZIVOT :-)
Danka + Jozko = velkeeeee dakujeeeem :-))

Jaj, celkom by som zabudla – knihu, ktoru Danka s Jozkom vytvorili a podarilo sa im ju vydat – Vychodne Turecko – je presne taka, ako oni dvaja :) Proste uzasny zmysel pre humor a sposob podania aj negativnych zazitkov... :) Pozor, pokial ju budete citat v eline, stane sa vam to co mne.... mimovolny usmev, mozno trosku hlasnejsi smiech... a ostatni spolucestujuci vas potom maju za.... :-)
Prajem skvele citanie :-.)
BRAŇO:
Ahoj,
citacka bola super, este raz dik. Myslime si, ze by bol dobry napad urobit pokracovanie citacky s nejakym casovym odstupom formou premietacky fotiek s komentarom pripadne citanim inych pasazi a v pozadi s "turkish romantic music" :)

ZDENKA:
Turecko vychodne, vlastne krst knizky, jedneho z prvych deti spojenia Danka a Jojo som vnimala hlavne veselo.
Nejdem pisat o priestore, atmosfere, osvetleni, super obsluhe a krasnom psikovi, pretoze to vsetko k tomu akosi patrilo.
Tak ako k tomu patrili deti, z nasej novej generacie rodinneho kolosu:)
A prave k tomu kolosu pribudla knizka a pocit.
Neskutocne dobry pocit, ze toto vsetko, tych par hodin mozem vnimat, divat sa a nasavat tak obycajne, ale o to dolezitejsie a viac sestersky:D
A velmi som sa z toho tesila.
Z toho, ze mam pred sebou jeden celok.
Som na Vas hrda:)


No comments: