popis

Kniha o úžasnej expedícii za hranice bežných dní. Zdravíme vás, vitajte ... a napíšte nám: dvorakova.dana@gmail.com

Tuesday, August 30, 2011

Srdce a darček

Dnes nám prišiel mail od pani M. Písala, že nemôže cestovať, a tak cestuje pomocou nášho cestopisu - ktorý zatiaľ čítala v úryvkoch na blogu.sme. Veľmi sa jej páčil a teší sa keď ho bude mať v rukách doma. Priala nám všetko dobré v našich budúcich cestách a teší sa na ďalšie naše cestopisy, a .... poprosila nás, či by sme nemohli poslať knižku do jej mesta poštou, pretože si nie je istá, či sa bude môcť dostaviť 07.09. na krst a čítačku knihy .... pretože ide na operáciu srdca.
Knižku sme hneď zabalili, aj s darčekom z našej poslednej cesty (tentoraz to bola pekne vymrznutá krajina - Nórsko) a so srdečným prianím šťastia a skorého uzdravenia knižku poslali. Stále na pani M. myslíme a tešíme sa, keď balíček otvorí. Bude tam na ňu kukať malé prekvapenie, ktoré má prinášať majiteľovi šťastie - a to je tá vzácna vec, ktorú teraz pani M. bude ohromne potrebovať, a dúfame, že malý talizman zafunguje na 100%.
.
Neverili sme, že hneď prvý mail dopytu ku knižke bude takýto osobný a citlivý. Veľmi sa tešíme a cítime to ako znamenie. Poslanie (?) či posolstvo(?). A, ak začnú chodiť ďalšie maily, na tejto stránke sa ich autori nájdu. Ďakujeme :)

No comments: